Kúpiť korčule na ľad – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Korčule na ľad  >  Kam vyraziť v lete na ľad?

Kam vyraziť v lete na ľad?

Chýba vám aj v lete korčuľovanie na ľade? Môžete vyraziť na zimné štadióny. Ktoré majú otvorené celoročne?

Letné teploty lákajú skôr k vode, alebo na inline korčule, ale napriek tomu sú medzi nami zapálení zimní korčuliari, ktorí o svoj koníček nechcú prísť ani v lete.

A netýka sa to len rekreačných korčuliarov. Letnú prípravu podstupujú aj hokejisti každého veku. Experti odporúčajú trénovať aj v lete a poukazujú na to, že v iných krajinách sa praktizuje celoročná príprava, kedy aj v lete sa trénuje na ľade a pilujú sa zručnosti, na ktoré nie je čas v sezóne medzi zápasmi.

Ale späť k rekreačnému korčuľovaniu. Kam na ľad v lete?

Na ľad v lete

Celoročné korčuľovanie ponúka hokejová hala v Nitre, pravidelné verejné korčuľovanie je v nedeľu od 9. do 11. hodiny. Ceny vstupného pre verejné korčuľovanie sú 2 € pre dospelých a 1 € pre deti do 15 rokov.

Ak ste blízko južnej Moravy, zájsť na ľad si môžete do Blanska. Zimný štadión hostí aj cez prázdniny tímy z celej republiky a ponúka aj verejné korčuľovanie od utorka do nedele popoludní vždy 75 minút. Vstupné je 40 korún.

Občas môžete naraziť aj na umelé ľadové plochy, v júli napríklad v Olomouci pri nákupnom centre Olomouc City.

Tip na zimné korčule - dnes obojživelníci 2v1 WORKER Aron White

Klasické zimné korčule sa v lete takmer nepredávajú, v kurze sú ale korčule 2v1, ktoré môžete vďaka vymeniteľnému podvozku používať celý rok. Naším tipom sú nastaviteľné, "rastúce" korčule Aron White, ktoré kúpite asi za 50 eur.

Veľkosť je vždy po 4 číslach od 29-32 až po 37-40. Tieto korčule sú vďaka použitým materiálom vhodné na rekreačné korčuľovanie, pre začínajúce deti. Bude sa im páčiť dizajn, rodičom zase jednoduchá výmena koliesok za nôž a tiež pevné uchytenie členku. Podľa mnohých zákazníkov sú krajšie v skutočnosti, ako na obrázku!

Zdieľajte článok



Odporúčame korčule na ľad






Ďalšie novinky

Kam vyraziť v lete na ľad?

Chýba vám aj v lete korčuľovanie na ľade? Môžete vyraziť na zimné štadióny. Ktoré majú otvorené celoročne?

všetky novinky