Kúpiť korčule na ľad – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Korčule na ľad  >  Korčule na ľad recenzie, recenzie korčúľ na ľad

Korčule na ľad - recenzie zákazníkov

Vyberte si korčule na ľad  podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Korčule na ľad:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Detské zimné krasokorčule WORKER Pury

Dcére sa tieto korčule veľmi páčia a to čo sa týka dizajnu, ale aj pohodlia topánky. Chrániče na nože netreba kupovať, sú priložené.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.10.2015)

kvalitné korčule výborná cena dlhšia doba používania, vďaka nastaveniu viacerých veľkostí



Recenzia Hokejové korčule WORKER HYPOS

vybrala som si ho hlavne koli dobrej cene . aten to vyrobok sa mi velmi dobre pouziva a som snim spokojna as velmi. ten to produkt bi som sa mozrejme odporucala pretoze premna splna všetko čo ma a som sni spokojna ako ja aj moja rodina lebo okrem tochto vyrobku mam od tejto firmi aj ine vyrobki a su svojou kvalitov velmi dobre a hlavne dost dlho vydrzia su velmi kalitne a za velmi dobre ceni co mna zaujalo a vtejto firme budem nakupovat nielen preseba ale pre celu svoju rodinu . Pretoze maju kvalitne veci za velmi dobru cenu co ja ocakavm od takich to obchodov ako je Worker a som rada ze egzistuju a budem ich odporucat svojim znamimm a rodine. Pretoze bola to premna naozaj dobra kupa a splna vsetko to co ma

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2011)

Rozhodla som sa prenho preto lebo bol cenovo dostupni hlavne kvalita a samozrejme aj svojimi prednostami a hlavne ze mozu ich pouzivat aj silnejsi ludia



Recenzia Detské zimné krasokorčule WORKER Pury

odporúčam. Sú super.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2015)

Super korčule, naša troj-ročná dcérka sa im veľmi teší. Vyzerajú krásne, ľahko sa obúvajú... vyzerajú pohodlne a určite ich bude môcť využiť aj budúci rok, keďže sú to 4 veľkosti.

zatiaľ nič.



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Odyssey

Odporúčam všetkým maminkám,ktoré chcú urobiť radosť svojim deťom a hravou formou ich nasmerovať k zdravému životnému štýlu, do ktorého určite patrí pozitívny vzťah k športovaniu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.10.2009)

Produkt, ktorý urobil veľkú radosť mne aj mojej malej dcérke Alicke. - estetický a milý výrobok,ktorý splní mojej dcérke tak túžbu po zdravom pohybe ako aj urobí radosť z krásnej korčuľky -kvalita -cena -seriózne jednanie -pohodlný nákup



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Lebo sa mi pacil a aj cenovo Moja dcera je s nim velmi spokojna Velmi dobre Ano rad Ano lebo ano Na posledneho obchodnika s ktorym budem komunikovat a dostat z neho co najviac informacii o akciach alebo zlavach

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.01.2013)

Velmi pekne

Nemam vyhrady



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Lumine

Produkt odporúčam. Máme tejto značky a podobného vyhotovenia aj korčule menšej veľkosti, ktoré úspešne používa už 3. dieťa niekoľko rokov, tak dúfam, že aj tieto budú "fungovať" aspoň tak dlho.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2016)

pomer cena - kvalita dá sa upraviť veľkosť možnosť využívať v zime aj v lete



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Budem nadalej nakupovat v tomto obchode šstrí to čas len by som uvítala lepšiu komunikáciu a možnosť tovar preberať na pošte lebo som dosť často mimo bydliska a zaistit prebratie tovaru od kuriéra je pre mňa komplikované.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.01.2010)

korčuľuje sa na nich super vyzerajú dobre a sú za super cenu



Recenzia Detské zimné korčule WORKER Kelly

nemám žiadne argumenty proti,zatiaľ mám iba dobré skúdenosti a naďalej si budem objednávať u Vás

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.11.2013)

rýchlosť, solídnosť,možnosť reklamácie,možnosť rád a odporúčaní pri výbere produktu



Recenzia Kolieskové korčule WORKER York 2v1

dobrý produkt

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.05.2013)

flexibilita

nič



Recenzia Dámske zimné krasokorčule WORKER Liore

Odporucam tieto korcule, hladala som teplejsie korcule, nakolko pri cisto kozenych korculiach mi premrzli prsty na nohach, v tychto mi je super. Pri vybere velkosti som sa riadila podla prilozenej tabulky s rozmermi vnutornej vlozky, korcule mi sadli, je tam mala vola, takze znesiete este hrubu ponozku.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.01.2016)

Teplucke korcule, dobre drzia na nohe

Ziadne



Recenzia Chlapčenské zimné korčule Spartan Slava

Super korčule, nastaviteľná veľkosť, takže vydržia viac sezón. Farba strieborno-šedá, v skutočnosti oveľa krajšie ako na foto. Sú univerzálne, vhodné pre chlapca aj dievča. Ku korčuliam je dodávaný aj chránič na nože, čo je veľmi praktické. Veľmi dobre sa nám v nich korčuľuje. Určite všetkým odporúčam. Super kvalita za super cenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.02.2012)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Spring 2v1

Vyhovovali nám tieto korčule,známy majú tie isté.Dajú sa použiť aj na ľad,a to je výhoda,lebo som tým ušetrila. Skúsenosti výborné. Používajú sa dobre,sú pohodlné. Odporučila by som produkt aj ostatným. Dizajn pekný,kvalita dobrá,pohodlné. Pozor asi na nič,lebo som veľmi spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.11.2012)

Nadstaviteľná veľkosť,výborne sadli na nohu synovi,kvalita taktiež veľmi dobrá,som spokojná,ale hlavne syn. Páčil sa nám,a bol nám odporučený.



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.05.2013)

Kvalitne prevedenie, velmi pekny dizajn, jednoduche nastavenie prislusnej velkosti ako aj prehodenie noza za kolieska a opacne + vyborna cena



Recenzia Korčule 2v1 Action Olaff

Výmena nožov bez problémov. Nastavovanie veľkosti funguje. Topánka pevne drží nohu. Odporúčam. Dcéra po 3 krátkych pokusoch korčuluje! Objednával som v piatok, zásielka bola doručená v pondelok krátko po obede v poriadku.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2017)



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

tento produkt som si vybrala preto lebo sa mi pacil. Dcera je velmi spokojna. Rychle dodanie tovaru.Prijatelne ceny su. Tieto korcule odporucam aj ostatnym. Su vyborne v tom,ze sa daju nastavit podla velkosti.takze urcite ich odporucam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.09.2013)

tovar bol velmi rychlo dodany.prijatelne ceny su.



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

Dva v jednom za danú cenu - niet čo dodať. Pohodlná široká topánka, rýchle upevnenie nohy, zatiaľ vyskúšaná len zimná verzia. Môžem len odporučiť, dcéra si ich chváli. Nie sú to jej prvé korčule tak vie porovnať.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2020)



Recenzia Dámske zimné korčule WORKER Windy

Chceli sme plastové korčule, po nepríjemnej skúsenosti s koženými, ktoré omínali. Veľmi dobre vyzerajú, moderný vzhľad, nepôsobia masívne. Odporúčam všetkým dievčatám aj ženám.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2009)

plastová korčula, ktorá nikde neomína, teplúčke vnútro, z estetického hľadiska vyzerá veľmi pekne, klipsy ako na lyžiarke, veľmi dobre to vyzerá.

nemám nič proti



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Chcela som kúpiť pre syna kolieskové korčule. Vedela som, že korčule Worker budú kvalitné, lebo pre dcéru som tu kupovala nedávno podobné. Myslela som, že tie nože na ľad nevyužijeme a kúpime v zime ďalšie korčule. Cenovo by to bola aj tak výhodná kúpa. Bola som však milo prekvapená kvalitou korčúľ a jednoduchou výmenou nožov za kolieska. Na zimu ďalšie korčule kupovať nebudeme a využijeme tieto. Spodok korčúľ je z veľmi kvalitného a pevného materiálu. Kolieska sú tiež vo výbornej kvalite. Topánka je pevná a bezpečne drží nohu. Je vhodná i na ľad. Nedá sa porovnať s bežne predávanými detskými korčuľami, pri ktorých sa zvyčajne vnútro topánky vyberá von pri vyzúvaní a nie je pevné. Cenovo je to naozaj výhodná kúpa. Mám za jednu cenu korčule, ktoré využijeme celoročne . Tým, že sa dá topánka zväčšiť o niekoľko čísiel, využijeme korčule dokonca niekoľko rokov, čo je obrovská výhoda. Kvalita výrobku prevyšuje cenu. Čo sa týka jazdných vlastností, tie sú porovnateľné s korčuľami pre dospelých. Zatiaľ sme vyskúšali iba kolieska. Korčule sú vhodné aj pre úplných začiatočníkov, aj pre pokročilých.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.05.2014)

- kvalita - cena - jednoduchá výmena koliesok za nože na ľad



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Dámske korčule Xara sú pre naše športové využitie-klasické rodinné relax korčulovanie na klzisku veľmi vhodné.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.01.2010)

Dámske korčule Xara sú pre naše športové využitie-klasické rodinné relax korčulovanie na klzisku veľmi vhodné.



Recenzia Krasokorčule WORKER Sibiri

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.10.2010)

velmi pekne korcule sadnu super na nohu, len su sirsie o cosi ako ine damske korcule, co je sposobene kozusinou vnutri

zle zabrusenie nozov, preto odporucam hned po zakupeni dat ich zabrusit resp. zbrusit lebo maju moc velky vnutorny obluk



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Po tovare som túžila. Sú perfektné. Potrebujem kúpiť korčule aj pre vnučku, ale ten typ sa mi nepači čo máte počkám na iné. Ona má ešte len veľ. 25.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.02.2014)

Máte širokú škálu tovaru. Budem si ešte objednávať.



Recenzia Hokejové korčule WORKER Quebec

dobrá kvalita za výbornú cenu rýchle obutie vďaka klipsovému zapínaniu noha v topánke má dobrú stabilitu vďaka dobrému obopnutiu nohy Syn je veľmi spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.10.2015)

dobrá kvalita za výbornú cenu rýchle obutie vďaka klipsovému zapínaniu noha v topánke má dobrú stabilitu vďaka dobrému obopnutiu nohy

popis veľkosti v tabuľke nezodpovedá skutočnosti Synovi boli asi o dve čísla väčšie, ale používa ich s obutím viacerých ponožiek.



Recenzia Hokejové korčule WORKER HYPOS

Táto forma nákupu mi mimoriadne vyhovuje. Zo začiatku som mala obavy, ale boli zbytočné. Objednanie, vyrozumenie o spracovaní objednávky a tiež kuriérska služba prebehli pomerne štandardne. Vzniknuté malé nedorozumenie bolo vybavené k mojej úplnej spokojnosti. Výrobok je vysoko kvalitný, estetický a za veľmi dobrú cenu. Podobný názor majú aj moji priatelia, ktorých som presvedčila, že Vaše výrobky ako aj Vaše služby sú na výbornej úrovni. Je isté, že v prípade potreby kúpy výrobkov, ktoré ponúkate, sa určite ja a moji známi obrátime na Vás.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.10.2009)

-kvalita -cena -seriózne jednanie -pohodlný nákup



Recenzia Dámske zimné korčule WORKER HELENE

Tento obchod odporúčam, pretože kvalitný tovar je tu za dobrú cenu. Dodanie trvalo len 1 deň. Nevýhodu vidím len trafiť tú správnu veľkosť topánky, lebo nie stále zodpovedá tabuľke veľkostí. Ale zase na druhej strane s výmenou veľkostí v e-shope nie je problém.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.10.2015)

výborná cena rýchle dodanie

musím ich vrátiť, pretože sú mi malé a väčšie v ponuke nemáte



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt len odporúčam dcéra je s ním veľmi spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.10.2012)

Výhoda meniť kolečká za nože na ľad,pevná obuv,kvalitné gumenné kolečká a alumíniový rám,jednoduché prednastavenie veľkostí..



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt sme si vybrali kvôli aj rozumnej cene a a hlavne je kvalitný a perfektne vyzerá. Odporúčam ho všetkým ktorý majú záujem o takýto typ produktu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.09.2013)

Pretože ma zaujali a tiež ich výhodná cena.

Nepoznám žiadny zápor.



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

velmi dobrá cena využitie počas celého roku velmi dobre áno už odporúčam rýchla dodacia lehota+cena

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2014)

môžem si menit kolieska alebo nože využijem ich celý rok



Recenzia Detské zimné korčule WORKER Kelly

Korčule sú pre vnučku. Jej sa veľmi páčia a to je hlavné.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.01.2015)

Detské korčule sú vzhľadovo veľmi pekné, len škoda, že sa až príliš oteplilo a klziská nie sú k dispozícii. Tak sme ich nemohli ešte ani vyskúšať. Dúfam, že počasie bude ešte dobre mrznúce a pôjdeme ich vyskúšať.



Recenzia Detské zimné korčule WORKER Narius

odporucam tito ndstavotelne korcuje vhodne pre chalanov aj baby

Celkové hodnotenie: 7.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

unisex, takze su pre chalanov aj baby vypadaju velmi dobre/ pekne a stabilne / Lepsie ako na obrazku. jedine co som nasiel s cislom 26



Recenzia Krasokorčule WORKER Sibiri

Kúpila som ich kvôli kožušinke zvnútra a na príležitostné korčulovanie. Kedže ich prinesie Ježiško, musím ešte počkať s vyskúšaním :-). Pevne verím, že budem spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.12.2014)

teplučké vznútra

nemá



Zdieľajte článok


Odporúčame korčule na ľad






Novinky

Kam vyraziť v lete na ľad?

Chýba vám aj v lete korčuľovanie na ľade? Môžete vyraziť na zimné štadióny. Ktoré majú otvorené celoročne?

všetky novinky