Kúpiť korčule na ľad – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Korčule na ľad  >  Korčule na ľad recenzie, recenzie korčúľ na ľad

Korčule na ľad - recenzie zákazníkov

Vyberte si korčule na ľad  podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Korčule na ľad:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Budem nadalej nakupovat v tomto obchode šstrí to čas len by som uvítala lepšiu komunikáciu a možnosť tovar preberať na pošte lebo som dosť často mimo bydliska a zaistit prebratie tovaru od kuriéra je pre mňa komplikované.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.01.2010)

korčuľuje sa na nich super vyzerajú dobre a sú za super cenu



Recenzia Korčule WORKER Reviro 2v1

Vyrástla jej noha tak potrebovala už väčšie. ide dobre a páči sa mi ako sa dajú vymieňať kolieska a nože. Odporúčal.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.11.2015)

Vianočný darček pre dcéru. Vyrástla jej noha tak potrebovala už väčšie.



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Chcela som klasicke korcule. Objednala som velkost 38 ale nosim normalne 37. Su trosku vacsie, ale skusala som na tenke ponozky. Na hrube budu akuurat. Uz sa tesim ked vyskusam. Nie su zateplene, co je pre mna OK.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.12.2015)

Jednoduche Klasicke viazanie na snurky



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt len odporúčam dcéra je s ním veľmi spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.10.2012)

Výhoda meniť kolečká za nože na ľad,pevná obuv,kvalitné gumenné kolečká a alumíniový rám,jednoduché prednastavenie veľkostí..



Recenzia Krasokorčule WORKER Sibiri

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.10.2010)

velmi pekne korcule sadnu super na nohu, len su sirsie o cosi ako ine damske korcule, co je sposobene kozusinou vnutri

zle zabrusenie nozov, preto odporucam hned po zakupeni dat ich zabrusit resp. zbrusit lebo maju moc velky vnutorny obluk



Recenzia Chlapčenské zimné korčule Spartan Slava

Super korčule, nastaviteľná veľkosť, takže vydržia viac sezón. Farba strieborno-šedá, v skutočnosti oveľa krajšie ako na foto. Sú univerzálne, vhodné pre chlapca aj dievča. Ku korčuliam je dodávaný aj chránič na nože, čo je veľmi praktické. Veľmi dobre sa nám v nich korčuľuje. Určite všetkým odporúčam. Super kvalita za super cenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.02.2012)



Recenzia Detské zimné krasokorčule WORKER Pury

odporúčam. Sú super.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2015)

Super korčule, naša troj-ročná dcérka sa im veľmi teší. Vyzerajú krásne, ľahko sa obúvajú... vyzerajú pohodlne a určite ich bude môcť využiť aj budúci rok, keďže sú to 4 veľkosti.

zatiaľ nič.



Recenzia Detské zimné korčule WORKER Kelly

Korčule sú pre vnučku. Jej sa veľmi páčia a to je hlavné.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.01.2015)

Detské korčule sú vzhľadovo veľmi pekné, len škoda, že sa až príliš oteplilo a klziská nie sú k dispozícii. Tak sme ich nemohli ešte ani vyskúšať. Dúfam, že počasie bude ešte dobre mrznúce a pôjdeme ich vyskúšať.



Recenzia Zimné korčule WORKER Rocky

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.02.2010)

korčule som kupila pre mojho maleho brata ktory si ich nevie vynachvalit velmi sa mu pacia aj vzhladovo ale aj po funkcnej stranke kedze sa este len uci velmi mu pomohli pretoze sa to naucil ovela skor su velmi pevne kvalitne a dizajnovo nemaju chybu odporucam nielen malym neskusenym korculiarom ale aj skusenym dakujem



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Nolan 2v1

Tento produkt sme si vybrali kvôli aj rozumnej cene a a hlavne je kvalitný a perfektne vyzerá. Odporúčam ho všetkým ktorý majú záujem o takýto typ produktu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.09.2013)

Pretože ma zaujali a tiež ich výhodná cena.

Nepoznám žiadny zápor.



Recenzia Dámske zimné korčule WORKER Windy

Chceli sme plastové korčule, po nepríjemnej skúsenosti s koženými, ktoré omínali. Veľmi dobre vyzerajú, moderný vzhľad, nepôsobia masívne. Odporúčam všetkým dievčatám aj ženám.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2009)

plastová korčula, ktorá nikde neomína, teplúčke vnútro, z estetického hľadiska vyzerá veľmi pekne, klipsy ako na lyžiarke, veľmi dobre to vyzerá.

nemám nič proti



Recenzia Detské zimné korčule WORKER Kelly

nemám žiadne argumenty proti,zatiaľ mám iba dobré skúdenosti a naďalej si budem objednávať u Vás

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.11.2013)

rýchlosť, solídnosť,možnosť reklamácie,možnosť rád a odporúčaní pri výbere produktu



Recenzia Detské zimné krasokorčule WORKER Pury

Dcére sa tieto korčule veľmi páčia a to čo sa týka dizajnu, ale aj pohodlia topánky. Chrániče na nože netreba kupovať, sú priložené.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.10.2015)

kvalitné korčule výborná cena dlhšia doba používania, vďaka nastaveniu viacerých veľkostí



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Chcela som klasicke biele korcule a tieto uplne vyhovuju mojim poziadavkam. Nepotrpim si na znacku a tieto boli najlacnejsie na nete, pricom splnaju svoj ucel. Zvnutra su mäkke, netlacia. Som velmi spokojna. Odporucam ich.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.02.2011)



Recenzia Krasokorčule WORKER Sibiri

Kúpila som ich kvôli kožušinke zvnútra a na príležitostné korčulovanie. Kedže ich prinesie Ježiško, musím ešte počkať s vyskúšaním :-). Pevne verím, že budem spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.12.2014)

teplučké vznútra

nemá



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

Dva v jednom za danú cenu - niet čo dodať. Pohodlná široká topánka, rýchle upevnenie nohy, zatiaľ vyskúšaná len zimná verzia. Môžem len odporučiť, dcéra si ich chváli. Nie sú to jej prvé korčule tak vie porovnať.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2020)



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Marcola

Detské korčule, s ktorými sa jednoducho manipuluje, dieťa si ich zvláda obuť aj samé. Nastavenie veľkosti je jednoduché. Jediné, čo ma vždy na takýchto korčuliach rozčuľuje je, že tam nie je pri nastavovaní konkrétna veľkosť, ale písmená A - D. Tak sa musím vždy po čase ísť pozrieť na krabicu, aby som vedela akej veľkosti som kúpila korčule. Už v minulosti sme kupovali kolieskové aj ľadové korčule pre deti v insportline, s ktorými sme boli spokojní, tak sme aj tento krát automaticky nakúpili v tomto obchode. Zatiaľ sme ich neskúšali na ľade, dcéra ich dostala pod stromček, tak uvidíme, ako sa jej na nich bude korčuľovať.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.12.2015)

Dizajn, možnosť vymeniť ľadový nôž za kolieska (poteší tých, ktorí nemajú veľa priestoru na skladovanie), jednoduchosť nastavovania veľkostí a obúvania.



Recenzia Detské korčule "Kačenky"

ešte sme ich nemali možnosť odskúšať, ale vyzerajú byť kvalitné, masívne a nerozbitné,stabilné, dobre vypracované, remienky sú kožené a v prípade , že sa v budúcnosti zoderú, sa budú dať vymeniť za hocijaký iný kožený remienok

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.12.2011)



Recenzia Detské zimné korčule WORKER Narius

odporucam tito ndstavotelne korcuje vhodne pre chalanov aj baby

Celkové hodnotenie: 7.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

unisex, takze su pre chalanov aj baby vypadaju velmi dobre/ pekne a stabilne / Lepsie ako na obrazku. jedine co som nasiel s cislom 26



Recenzia Dámske zimné krasokorčule WORKER Liore

Odporucam tieto korcule, hladala som teplejsie korcule, nakolko pri cisto kozenych korculiach mi premrzli prsty na nohach, v tychto mi je super. Pri vybere velkosti som sa riadila podla prilozenej tabulky s rozmermi vnutornej vlozky, korcule mi sadli, je tam mala vola, takze znesiete este hrubu ponozku.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.01.2016)

Teplucke korcule, dobre drzia na nohe

Ziadne



Recenzia Korčule 2v1 Action Olaff

Výmena nožov bez problémov. Nastavovanie veľkosti funguje. Topánka pevne drží nohu. Odporúčam. Dcéra po 3 krátkych pokusoch korčuluje! Objednával som v piatok, zásielka bola doručená v pondelok krátko po obede v poriadku.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2017)



Recenzia Hokejové korčule WORKER HYPOS

vybrala som si ho hlavne koli dobrej cene . aten to vyrobok sa mi velmi dobre pouziva a som snim spokojna as velmi. ten to produkt bi som sa mozrejme odporucala pretoze premna splna všetko čo ma a som sni spokojna ako ja aj moja rodina lebo okrem tochto vyrobku mam od tejto firmi aj ine vyrobki a su svojou kvalitov velmi dobre a hlavne dost dlho vydrzia su velmi kalitne a za velmi dobre ceni co mna zaujalo a vtejto firme budem nakupovat nielen preseba ale pre celu svoju rodinu . Pretoze maju kvalitne veci za velmi dobru cenu co ja ocakavm od takich to obchodov ako je Worker a som rada ze egzistuju a budem ich odporucat svojim znamimm a rodine. Pretoze bola to premna naozaj dobra kupa a splna vsetko to co ma

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2011)

Rozhodla som sa prenho preto lebo bol cenovo dostupni hlavne kvalita a samozrejme aj svojimi prednostami a hlavne ze mozu ich pouzivat aj silnejsi ludia



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Naare

S korčulami som maximalne spokojna lebo sa da nastavit velkost možem ich využivať vonku na korculovanie ked chcem možem si koloeska vymeniť za nože ked idem na zimny štadion som s nimi uplne spokojna a odporucala by som ich aj ostatnym su naozaj velmi skvele mam ich rada velmi sa mi paci aj farba korčul cena zodpoveda kvalite funguju ako som ocakavala hodia sa na každu priležitosť či už korculovanie v meste, v parku alebo korčulovanie v zimnom štadione su skvele ja som s nimi uplne nadšena a spokojna vrelo ich odporučam aj ostatnym.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.07.2017)



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Je to darček na Vianoce pre vnučku, nakoľko túto veľkosť som nikde v obchode nezohnala,tak som skúsila takto. Som veľmi spokojná s rýchlosťou dodávky objednaného tovaru. Ponuka je veľmi dobre nastavená, prehľadná, rada doporučím aj priateľom. Takto som si objednala nedávno korčule pre vnuka a sme s nimi maximálne spokojní.Dúfam, že aj tento tovar nám urobí radosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.11.2014)



Recenzia Kolieskové korčule WORKER Spring 2v1

Vyhovovali nám tieto korčule,známy majú tie isté.Dajú sa použiť aj na ľad,a to je výhoda,lebo som tým ušetrila. Skúsenosti výborné. Používajú sa dobre,sú pohodlné. Odporučila by som produkt aj ostatným. Dizajn pekný,kvalita dobrá,pohodlné. Pozor asi na nič,lebo som veľmi spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.11.2012)

Nadstaviteľná veľkosť,výborne sadli na nohu synovi,kvalita taktiež veľmi dobrá,som spokojná,ale hlavne syn. Páčil sa nám,a bol nám odporučený.



Recenzia Nastaviteľné korčule WORKER Odyssey

Odporúčam všetkým maminkám,ktoré chcú urobiť radosť svojim deťom a hravou formou ich nasmerovať k zdravému životnému štýlu, do ktorého určite patrí pozitívny vzťah k športovaniu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.10.2009)

Produkt, ktorý urobil veľkú radosť mne aj mojej malej dcérke Alicke. - estetický a milý výrobok,ktorý splní mojej dcérke tak túžbu po zdravom pohybe ako aj urobí radosť z krásnej korčuľky -kvalita -cena -seriózne jednanie -pohodlný nákup



Recenzia Korčule 2v1 WORKER Marco

O značke WORKER som už počula od známych ktorí hodnotili pozitívne a boli spokojní. Korčuľe som kúpila pre dcéru a tá si ich chváli a často sa v nich korčuľuje. Odporučila som ich aj známym a viem, že už si ich aj objednali a tovar dostali a sú taktiež spokojný. Váš obchod môžem len odporučiť každému. Ja a dcéra sme spokojný. Veľké ďakujeme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.06.2014)



Recenzia Nastaviteľné korčule 3v1 WORKER Juando

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.05.2018)

Rýchle objednanie z pohodlia domova Doručenie až na adresu Kvalita tovaru Profesionálne vybavenie objednávky Informovanosť o stave objednávky Informovanosť o tom, kedy bude doručený tovar



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Dámske korčule Xara sú pre naše športové využitie-klasické rodinné relax korčulovanie na klzisku veľmi vhodné.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.01.2010)

Dámske korčule Xara sú pre naše športové využitie-klasické rodinné relax korčulovanie na klzisku veľmi vhodné.



Recenzia Krasokorčule WORKER Xara

Po tovare som túžila. Sú perfektné. Potrebujem kúpiť korčule aj pre vnučku, ale ten typ sa mi nepači čo máte počkám na iné. Ona má ešte len veľ. 25.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.02.2014)

Máte širokú škálu tovaru. Budem si ešte objednávať.



Zdieľajte článok


Odporúčame korčule na ľad






Novinky

Kam vyraziť v lete na ľad?

Chýba vám aj v lete korčuľovanie na ľade? Môžete vyraziť na zimné štadióny. Ktoré majú otvorené celoročne?

všetky novinky