Kúpiť korčule na ľad – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Korčule na ľad  >  Ľadové korčule Bauer - korčule prvej triedy

Ľadové korčule Bauer - korčule prvej triedy

Spoločnosť Bauer bola založená roku 1927 v Kanade a patrí medzi stálicu na trhu s hokejovým tovarom. Ľadové korčule značky Bauer sú prvou voľbou pre hráčov NHL, a vďaka akčným cenám v e-shope inSPORTline to s nimi môžete parádne rozbehnúť aj vy.

Pripojte sa k najznámejším hokejistom hrajúcim so značkou Bauer: bratom Sedinovým, Tomášovi Vokounovi a Davidovi Krejčímu, víťazmi kanadského bodovania Stanley Cup 2011.

3 tipy na zimné korčule Bauer:

1. Vapor X 2.0 - pre pokročilejších korčuliarov, anatomicky tvarované, umožňujúce ísť rýchlejšie dopredu, za skvelú cenu 2 377 Sk. Vonkajšie ochranné prostriedky chráni nohu pred nárazmi puku a korčuli pred proseknutím alebo prerezaním. Taktiež vnútro je maximálne komfortné, poskytujúce oporu a stabilitu.

2. Nexus 200 - revolučný model s vnútornou svetle hnedou kožou, pre hobby hokej, za 1 803 Sk.

3. Supreme ONE.5 - ďalšie ľadové korčule značky Bauer, pomáhajúci k čo najlepšiemu výkonu, v akcii za 2 869 Sk.

Kedy vznikol model Vapor

Inovácie sú firme Bauer vlastné od samotného začiatku. Roku 1997 spoločnosť predstavila korčuľu Vapor, technologicky najvyspelejšie od roku 1933. Vapor, vtedy najľahší korčule na svete, vykročila na cestu k číslu 1 na trhu. Čoskoro sa stala najväčším triumfom Bauer vôbec.

Je nám cťou, že vám môžeme ponúknuť tovar tohto výrobcu špičkovej hokejovej výstroje pre hráčov ľadového a in-line hokeja, brankára i rozhodca. Inšpirujte sa, vyberajte, a hlavne nech vám ľadové korčule Bauer prinesú úspechy.

Zdieľajte článok



Odporúčame korčule na ľad






Ďalšie novinky

Kam vyraziť v lete na ľad?

Chýba vám aj v lete korčuľovanie na ľade? Môžete vyraziť na zimné štadióny. Ktoré majú otvorené celoročne?

všetky novinky