Kúpiť korčule na ľad – e-shop

Sprievodca výberom
korčúľ


Korčule na ľad  >  Máte doma malého hokejistu? Kúpte mu na Vianoce nové korčule!

Máte doma malého hokejistu? Kúpte mu na Vianoce nové korčule!

Pre malých hokejistov, korčuliarov pokročilých aj začiatočníkov sa pod stromček hodia nové korčule. Z ktorých bude mať radosť?

Okrem obojživelných korčúľ 2v1 (kolieskové a ľadové dohromady) kúpite aj klasické hokejové korčule. Od základných modelov pre začiatočníkov až po profi korčule, všetko kúpite na internete so zárukou vrátenia peňazí.

1. WORKER HYPOS - lacné korčule pre každého

Moderné pánske hokejové korčule vyrobené z kvalitných a vysoko odolných materiálov. Majú špičkové oceľové ostrie, technológiu ThermoFit - pre ideálnu teplotu vo vnútri korčule a ComfortFit pre prispôsobenie vnútornej topánky Vašej nohe.

Hokejové korčule WORKER HYPOS

V akciách kúpite tieto korčule za menej ako 40 € a to je skvelý pomer cena / výkon. Korčule sú dostupné vo veľkostiach 34 až 47.

Recenzie z Heureka.sk - „Za túto cenu určite vyhovujúce korčule pre rekreačné korčuľovanie. Sedia dobre na nohe a dobre sa uťahujú. Vložka je pohodlná a teplá.“

2. BAUER Supreme ONE.5 Sr - hokejové korčule slávnej značky

Korčule vhodné pre rekreačných a pokročilých korčuliarov. Každý milimeter na topánke a ostrie je podriadený komfortu hokejistu. Znie to ako z reklamy, ale BAUER je kvalitná a obľúbená značka korčúľ už po generácie. Tieto korčule kúpite bežne za približne 200 €, v akciách až o tretinu lacnejšie. Sú určené najmä pre dospelých korčuliarov.

Hokejové korčule BAUER Supreme ONE.5 Sr

Ďalším variantom poloprofi korčúľ sú hokejové korčule značky Fila, ktoré ponúkajú veľmi slušnú kvalitu za nižšiu cenu.

Zdieľajte článok



Odporúčame korčule na ľad






Ďalšie novinky

Kam vyraziť v lete na ľad?

Chýba vám aj v lete korčuľovanie na ľade? Môžete vyraziť na zimné štadióny. Ktoré majú otvorené celoročne?

všetky novinky